Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Психвіль (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Psychoville
Країна:
Великобританія
Режисер:
Метт Ліпсі
Тривалість:
00:28:59
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Свято чорного гумору. Дивні герої видають фрази, гідні того, щоб їх тут же розтягнули на цитати. Персонажі весь час потрапляють в курйозні ситуації, виявляють свої телепатичні здібності, ганяються за лялькою що ожила і беруть участь в мюзиклі серійних вбивць.
У кожного героя своя драматична історія, одночасно смішна і сумна, їх зібрав разом таємничий шантажист, який надіслав листа з однією єдиною фразою - я знаю, що ти зробив! Зазнавши цілу гаму емоцій і порившись в глибинах пам'яті, кожен з них вирішив приїхати в вказане місце.
Девід, доросла дитина, що живе з ненормальною матусею Морін. Ні на одному робочому місці він не може протриматися і декількох днів, тому що не вміє спілкуватися з людьми.
Містер Джеллі був колись веселим клоуном, улюбленцем малюків. Його кар'єра зробила круте піке, коли сталася трагедія, він позбувся руки. Сьогодні Джеллі - озлоблюється, що опустився клоун, замість руки у нього металевий гак.
Джой в пологовому будинку приймає дітлахів, її чоловік вважає дружину божевільною, вона всюди носиться зі своєю дитиною Фредді - звичайною пластиковою лялькою.
Ломакс - сліпий власник мільйонного стану, розмовляє, притуливши до вуха шоколадку, він вважає, що це мобільний телефон.
Роберт - карлик, без пам'яті закоханий в колегу по театру Деббі. ©Kino4ua Психвіль (1 сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Alex
    24 грудня 2022 20:18
    + 0 -
    О, мій переклад.