Kino4ua.com
PG

Принцеса на різдво

Рік:
Ор. назва:
A Princess for Christmas
Країна:
США
Режисер:
Майкл Даміан
Тривалість:
01:30:26
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Мелодрама "Принцеса на Різдво" (A Princess for Christmas) розповість ще про одну казку - "Одного разу, в краю під назвою Буффало, жила-була дівчинка, яка мріяла про далекі подорожі в далекі країни і, звичайно ж, про дивовижного принца .. . "Жюлі Далі усіма силами намагається, щоб підняти і поставити на ноги своїх осиротілих племінника і племінницю, Медді і Міло, поодинці. Але це не так просто, особливо після того, як її звільняють з роботи з антикварного магазину, в той час як Міло не може змиритися з втратою батьків і повстає через дрібну крадіжку. Тепер все здається ще більш похмурим, особливо напередодні Різдва. Дворецький герцога Едварда - дідусь дітей, в переддень Різдва приїжджає, щоб повідомити, що їх дідусь вирішив зробити сюрприз, запросивши Міло і Медді провести різдвяні канікули з герцогом в його будинку в Європі! Жюлі відразу хотіла відмовитися від цього запрошення, тому що Едвард відрікся від свого сина, коли той одружився з сестрою Жюлі, але потім все ж заради дітей погоджується прийняти запрошення. Звичайно, по приїзду існує деяка напруженість між членами сім'ї і дідусь не виявляє спочатку нічого, крім холодності і відчуженості. Далі слідує ряд непорозумінь, які призводять Жюлі до думки, що вона повинна покинути будинок і повернутися до себе. Але її вдалося повернути, коли вона вже була на вокзалі.
Фільм занурить глядача в легку, романтичну атмосферу казки, в яку так хочеться вірити всім і кожному в переддень Різдва. ©Kino4ua Принцеса на різдво 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?