Kino4ua.com
PG-13

Неперевершений

Рік:
Ор. назва:
Boh lee chun / Gorgeous
Країна:
Гонконг, Тайвань
Режисер:
Вінсент Кок
Тривалість:
01:35:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Первый канал
Великий актор, який вміє чудово битися, в цій картині довів, що він цілком може бути і романтиком. Фільм «Неперевершений» - це перша картина Джекі Чана, в якій його персонаж не переслідує бандитів, нікого не рятує, чи не краде давні реліквії. Тут він виконує дуже успішного бізнесмена, який «бідний» настільки, що у нього крім великої кількості грошових одиниць нічого більше немає. Ні любові, сенсу в своєму житті, зник інтерес домагатися щастя. Це амплуа для Джекі Чана є новим, але він зобразив свого героя гідно і цілком вірогідно. Як завжди, на життєвому шляху даної людини виникає дівчина. Вона провінціалка, яка переїхала в величезний мегаполіс знайти своє щастя. Вона є дуже красивою, ніжною і наївною істотою. Вони зустрічаються, пізнають один одного ближче і закохуються. ©Kino4ua Неперевершений 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?