Kino4ua.com
PG

Сімейка Крудсів: Нова ера

Рік:
Ор. назва:
The Croods: A New Age
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джоель Крауфорд
Тривалість:
01:35:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Крудси, нарешті, навчилися радіти пригодам і не боятися чогось нового. Коли вони разом, ніякі монстри і катаклізми їм не страшні. Але зараз родині потрібно місце, яке можна назвати будинком. Подолавши безліч перешкод, сімейка виявляється в чудовій долині, яка прихована від чужих очей. Тут достаток їжі і відсутня небезпека. Герої мультфільму "Сімейка Крудсів: Нова ера" були сильно здивовані, виявивши тут інших мешканців. Інша сім'я потрудилася, щоб створити цей рай, проте вони прихильно дозволяють гостям залишитися тут. Після невеликого проміжку часу діти знаходять спільну мову, тим часом глава сімейства сумнівається в тому, що це місце їм підходить. В остаточному підсумку сите і розмірене життя їх сильно змінює … ©Kino4ua Сімейка Крудсів: Нова ера 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?