Kino4ua.com
PG

Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку

Рік:
Ор. назва:
Askeladden - I Soria Moria slott
Країна:
Норвегія
Режисер:
Міккел Бренне Сандемус
Тривалість:
01:39:37
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку – пригодницьке фентезі, у якому розповідається про нові пригоди сміливого юнака Еспена. А починається історія з того, що по казковому королівству розноситься сумна звістка: Короля і Королеву отруїли, і тепер їхні життя у небезпеці. Місцеві жителі одразу згадують про живу воду, яка знаходиться у Золотому замку. Але ніхто не може сказати точно, чи насправді той замок існує, адже ніхто його не бачив, але про нього часто згадується у оповіданнях і легендах. Розуміючи, що не можна втрачати жодної хвилини, головний герой вирушає на пошуки того самого замку і цілющої води, бо не може він допустити, щоб правителі королівства загинули. Та подорожувати він буде не сам, а разом з королівською донькою Крісті. Заради порятунку батьків дівчина готова ризикнути власним життям, адже на шляху героїв чекають численні небезпеки… ©Kino4ua Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?