Kino4ua.com
HD 720p
R

Уся справа в грошах

Рік:
Ор. назва:
All About the Money
Країна:
США
Режисер:
Блейк Фріман
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Вся справа в грошах – комедійний бойовик, у якому розповідається про трьох телепнів, які влипли у серйозну історію. Вінс, Курт і Кріс – найкращі друзі, які так і не змогли влаштуватись у житті. У них немає нормальної, стабільної роботи, вони нічого не досягли, а заробляти доводиться на якихось тимчасових підробітках. Підозрілими аферами герої теж не гребують, тому чекати від них порядності і чесності було б марно. Заради грошей вони готові навіть ризикнути своїми життями. Така нагода випадає, коли один з чоловіків знаходить оголошення про винагороду у 25 мільйонів доларів тому, хто упіймає одного мексиканського наркобарона. У друзів навіть сумнівів не виникає, що вони можуть не впоратись. Вони купують квитки до Південної Америки, використавши кредитку дружини Курта. Але опиняються герої у Колумбії, думаючи, що висадились у Мексиці. Гра починається, але геть не та, у якій вони збирались брати участь… ©Kino4ua Уся справа в грошах 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?