Kino4ua.com
R

Вище неба

Рік:
Ор. назва:
Beyond the Sky
Країна:
США
Режисер:
Фульвіо Сестито
Тривалість:
01:22:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Вище неба – науково-фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Кріс Нортон. Коли йому було сім, мама пішла з родини. Хлопчик залишився з батьком, який алкоголь любив більше, аніж власне життя і дитину. Довелось Крісу зростати поряд з алкоголіком, який до того ж був переконаний, що його разом з дружиною викрадали інопланетяни, але йому повернутись вдалось, а їй – ні. У цьому він переконував і сина, та Кріс не міг у це повірити. Подорослішавши, він став режисером-документалістом. І найбільше він хоче довести, що історії про викрадення людей прибульцями – це лише вигадки, міфи. Разом з Брентом, своїм кращим другом, головний герої подорожує країною і спілкується з людьми, які стверджують, що їх викрадали. Одного разу Кріс знайомиться з Емілі. Дівчині має виповнитись 28 років, і у цей день народження за нею знову мають прилетіти прибульці, бо вони забирають її до себе кожні сім років. Так вона розповідає. Щоб перевірити це, Кріс вирішує залишитись біля неї у її день народження. ©Kino4ua Вище неба 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?