Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Кохання трапляється

Рік:
Ор. назва:
Love Happens
Країна:
США, Канада, Велика Британія
Режисер:
Брендон Кемп
Тривалість:
01:49:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Кохання трапляється – романтична історія про те, що почуття можуть застати людину зненацька у будь-якому віці і за будь-яких життєвих обставин. Берк Райан – чоловік, який втратив кохану дружину і дуже з цього приводу горював. Втрата близької людини стала для нього найважчим випробуванням у житті, але ця подія дала поштовх для творчості. Герой написав книгу про те, як же впоратись з такою важкою втратою і продовжити жити далі, і вона швидко стала бестселером. Переживши власне горе, чоловік тепер допомагає іншим людям зробити те же саме. Він спілкується з різними людьми, а на одному з психологічних семінарів знайомиться з симпатичною жінкою Елоїзою, яка працює флористом і почувається дуже самотньою. Поступово їх спілкування стає все тіснішим, а потім Берк розуміє, що закохався, хоча думав, що такого вже не буде ніколи. Можливо, прийшов час і йому щось змінити у житті, а не лише вчити цьому інших? ©Kino4ua Кохання трапляється 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?