Kino4ua.com
480p
PG-13

Східна наречена / Наречена і забобони

Рік:
Ор. назва:
Bride & Prejudice
Країна:
Великобританія, США, Індія
Режисер:
Ґуріндер Чадха
Тривалість:
01:46:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Мало того, що весілля відбуваються вкрай рідко, так і дівчата попадаються норовливі. На носі чергове весілля, яка відвідала невелике містечко і для незаміжніх це справжній шанс. Не розуміє цього тільки Лалітта. Дівчина одна з небагатьох дочок, які залишилися без чоловіка і нового будинку. І вона виконує поради тих людей, які визнають тільки любов. Причиною для шлюбу може бути тільки вона, а ніяк не бажання батьків озолотити себе або повеселити онуків. Батькам і залишається тільки, що зітхати про її норовистість. Єдиний, хто пробуджує в дівчині емоції - Уїлл Дарсі. Але він приїжджий, і зовсім скоро відправиться в рідну Америку. До того ж сама Лалітта не може зрозуміти, чи дійсно їй подобається ця чужа людина? ©Kino4ua Східна наречена / Наречена і забобони 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?