Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Феноменальні чутки (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Uncanny Counter
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Йо Сеон Донґ
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова MariAm Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SOFTBOX
У центрі всіх серій дорами «Феноменальні чутки» знаходяться мисливці на потойбічних духів. Кожен з них володіє унікальними здібностями, котрі відрізняють їх від інших людей. Об'єднавшись разом, герої серіалу працюють під прикриттям в невеликому ресторанчику корейської локшини.

Га Мо Так - екс-поліцейський. Потрапивши в аварію багато років тому, він втратив пам'ять, але знайшов неймовірну фізичну силу.

До Ха На - дівчина, яка вміє відчувати присутність духів. Вона володіє вражаючим слухом і вміє читати спогади людей через дотик до них.

Чу Ма Ок - жінка-кухар в ресторані національної локшини. Маючи емоційну стабільність, вона вважається головною підтримкою для всіх членів команди.

Чхве Чан Мол - «жива легенда», чий авторитет незаперечний через величезного досвіду роботи мисливця на духів. Зараз він займається організацією групи, розшукує фінансування і управляє витратами.

Всі герої дорами мають характери, які сильно відрізняються, але вони вміють використовувати це на загальне благо. Опиняючись при виконанні робочих обов'язків, вони забувають про всі протиріччя, зосереджено й відважно вступають в бій з силами зла. ©Kino4ua Феноменальні чутки (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?