Kino4ua.com
R

Смерть на похоронах

Рік:
Ор. назва:
Death at a Funeral
Країна:
США
Режисер:
Ніл ЛаБут
Тривалість:
01:32:49
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Смерть на похоронах – комедійна стрічка, яка розповідає про зустріч членів одного сімейства, причиною якої стає сумна подія. Аарон разом з коханою дружиною проживає у будинку своїх батьків. Він і сам розуміє, що це не зовсім правильно, але поки що це оптимальний варіант, бо вони збирають гроші на власне житло, тому економлять на всьому. Як тільки вони зможуть купити собі дім, можна буде і про дітей думати, а поки що пара може пожити у своє задоволення. У чоловіка є старший брат Райан, який зумів у житті досягти серйозного успіху. Він став відомим письменником, а його книжки продаються великими тиражами. Він мандрує по різних країнах, а от дома не бував уже давненько. Та завітати у рідні місця йому все ж доведеться, але не для радісної події, а для того, щоб провести в останню путь рідного батька. Чоловік помер раптово, і тепер на його похорони з’їжджається уся рідня… ©Kino4ua Смерть на похоронах 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?