Kino4ua.com
R

Тельма і Луїза

Рік:
Ор. назва:
Thelma & Louise
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:10:28
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Тельма і Луїза – розповідь про двох подружок, яким зажадалось відчути свободу, і тому вони відправились у подорож. А підштовхнуло їх до такого рішення саме життя, яка складалось геть не так, як їм хотілось і мріялось у юності. Луїза працює звичайною офіціанткою у якійсь забігайлівці, зустрічається з простим хлопцем і не бачить перспектив для себе у такому житті. У Тельми все ще гірше, бо вона змушена терпіти деспота-чоловіка, який сам нічого не робить, а її постійно критикує і принижує. Жінки вирішують влаштувати собі відпочинок, поїхавши у гори. Але під час подорожі стається несподівана і жахлива подія: захищаючи подружку, Луїза вбиває чоловіка, який напав на Тельму. Повернутись додому після такого героїні не можуть, бо не хочуть до в’язниці, тому вони їдуть у Мексику, сподіваючись там сховатись від правосуддя. Та попереду їх чекають нові випробування... ©Kino4ua Тельма і Луїза 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?