Kino4ua.com
R

Розбірки в Бронксі

Рік:
Ор. назва:
Hong faan kui
Країна:
Гонконг
Режисер:
Стенлі Тун
Тривалість:
01:44:24
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Розбірки в Бронксі – бойовик з улюбленим китайцем всього світу Джекі Чаном у головній ролі. Тут він грає молодого чоловіка на ймення Кенг, який прибув до Штатів з Гонконгу, щоб привітати дядечка з весіллям і разом з ним на святі погуляти. У щасливого родича є свій магазинчик у Бронксі, але на період медового місяця ним будуть керувати інші люди. Кенг теж буде серед них, бо хоче допомагати з бізнесом на час відсутності дядька. Але це буде набагато складніше, ніж думається герою. Для початку йому доведеться розібратись з бандитами, які почнуть приходити у магазинчик і погрожувати. Своєю сміливістю Кенг дуже гніває злочинців, і тому вони вирішують помститись і наносять магазину великих збитків. Але трохи пізніше їм доведеться об’єднатись з відважним Кенгом, бо у них з’явиться спільний ворог, з яким теж треба буде розбиратись. ©Kino4ua Розбірки в Бронксі 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?