Kino4ua.com
R

Костолом

Рік:
Ор. назва:
Mean Machine
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Баррі Сколнік
Тривалість:
01:39:19
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Костолом – спортивна драма, у центрі сюжету якої знаходиться Денні Міхен. Його життя було ідеальним: гроші, слава, повага, увага людей. Чоловік був професійним спортсменом, капітаном національної футбольної збірної Англії. Він жив на широку ногу, ні в чому собі не відмовляв і насолоджувався тими можливостями, які мав. Але щасливе і спокійне життя завершилось в один момент, коли Денні порушив закон, перебуваючи у нетверезому стані. Він напав на поліцейського, за що отримав три роки ув’язнення. Опинившись серед злочинців, жорстоких, небезпечних людей, герой почав шукати шляхи, щоб завоювати повагу і тут. Виявилось, що він може грати у футбол навіть у такому місці. Існує спеціальна тюремна футбольна ліга, і для того, щоб взяти у ній участь, потрібна команда. От і починає Денні тренувати в’язнів, і на його боці начальник в’язниці, який мріє про перемогу у лізі… ©Kino4ua Костолом 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?