Kino4ua.com
R

На відстані кохання

Рік:
Ор. назва:
Going the Distance
Країна:
США
Режисер:
Нанетт Бурстейн
Тривалість:
01:43:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
На відстані кохання – романтична історія про двох закоханих, яких розділили міста. Еліс і Гаррет одного разу опинились в один і той же час у одному барі. Вони познайомились, виникла симпатія, герої почали зустрічатись. Так їхнє спілкування переросло у повноцінний роман. Хоча вони не думали, що з короткої інтрижки, а саме так вони сприймали свої стосунки на початку, може вийти щось настільки серйозне. З часом герої зрозуміли, що вже не можуть один без одного. Але тут з’ясувалось, що Еліс потрібно їхати у інше місто, а її обранець залишиться у Нью-Йорку. Розривати через це стосунки закоханим не хотілось, тому вони вирішили підтримувати їх на відстані. Для обох це перший досвід стосунків у такому форматі, тому вони уявлення не мали, на що погоджувались. Виявилось, що бути парою, знаходячись при цьому за десятки кілометрів один від одного – це справжнє випробування. Чи пройдуть вони його? ©Kino4ua На відстані кохання 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?