Kino4ua.com
R

Ворог біля воріт

Рік:
Ор. назва:
Enemy at the Gates
Країна:
Ірландія, Великобританія, Франція, Німеччина, США
Режисер:
Жан-Жак Анно
Тривалість:
02:11:30
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ворог біля воріт – військова драма, яка розповідає про страхітливі, важкі часи блокади Ленінграду. Радянське місто було в облозі, а люди гинули через страшенний голод, який був створений штучно. Вороги вирішили заморити людей, щоб зламати їх волю, але їм це так і не вдалось. Загиблих було дуже багато: виснажені, змарнілі люди від голоду падали на землю і просто помирали, замерзнувши. Їх тіла потім спалювали, щоб не допустити поширення хвороб, адже ховати їх все одно не було кому. Але фашисти не розуміли, що радянських людей неможливо так просто знищити. Ті, кому вдавалось вижити, були готові з останніх сил захищати своє місто, свою країну, рідну землю. І серед таких відчайдушних сміливців був Василь Зайцев. Звичайний хлопець з Сибіру, який був призваний до армії, став відомим червоноармійським снайпером. Він винищив багато ворогів. ©Kino4ua Ворог біля воріт 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    26 грудня 2021 15:02
    + 0 -
    почему щас нельзя скачивать фильмы с торента. почему так?

    1. Kino4ua
      26 грудня 2021 15:15
      + 0 -
      Скрипт не працює, потрібно його змінити, але поки що немає можливості.