Kino4ua.com
PG-13

Чого хочуть чоловіки

Рік:
Ор. назва:
Po cem muzi touzí
Країна:
Чехія
Режисер:
Рудольф Гавлік
Тривалість:
01:31:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Чого хочуть чоловіки добре знає Карел Крал, який працює у відомому чоловічому журналі головним редактором. Він консерватор, який дотримується давно застарілих поглядів щодо жінок, вважаючи, що їхнє місце не в офісах, а вдома, де треба доглядати за дітьми, готувати їжу і чекати чоловіка з роботи. Та його особисте життя не склалось: з дружиною він розійшовся, а з 17-річною донькою не може знайти спільну мову, бо дівчина його не розуміє і погляди його не розділяє. Та якщо до сварок з колишньою дружиною він вже звик, то до новини, що його посаду займе жінка, а він залишиться без роботи, чоловік явно не був готовий. Схоже життя котиться кудись не туди. Переживши черговий конфлікт з родиною, а потім ще й невелику аварію, Карел відправляється в бар разом з товаришем. Випивши, він йде до ворожки, де розповідає, що хотів би стати жінкою. Та герой і подумати не міг, що мрія здійсниться вже наступного ранку… ©Kino4ua Чого хочуть чоловіки 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. всебудеУкраїна
    всебудеУкраїна
    6 березня 2021 23:58
    + 0 -
    Нормально, для гарного вечора підійде. Момент, коли він-вона виглядає з-за штори - бімба))