Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Родина Муді (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Moodys
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Трент О’Доннелл, Скотт Пікетт
Тривалість:
00:27:00
Переклад:
Українська мова Південна Хвиля | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Кравец
Ден Муді переїхав до Брукліну, де збирався стати професійним фотографом, але в підсумку влаштувався працювати офіціантом. Напередодні Різдва він розлучається з дівчиною і повертається додому в передмістя Чикаго, щоб провести свято разом зі своєю великою і гучною родиною. Ось тільки коли в рідній домівці з'являються старші брат і сестра Дена, його кузен з новою пасією і інші родичі, починається справжній хаос, адже всі вони приносять з собою безліч проблем і давніх образ, що заважають їм нормально спілкуватися один з одним … ©Kino4ua Родина Муді (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?