Kino4ua.com
PG-13

Пульс

Рік:
Ор. назва:
Pulse
Країна:
США, Румунія, ПАР
Режисер:
Джим Сонзеро
Тривалість:
01:28:09
Переклад:
Українська мова Мова | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Метті прийшла в гості до свого друга Джошу, але виявила його повішеним у власній кімнаті. Ця подія відразу ж викликало багато суперечок, так як у хлопця не було причин, щоб здійснювати суїцид. Про це головна героїня кінострічки «Пульс» повідомила своїй подрузі. Обидві дівчини були засмучені тим, що трапилося і ніяк не могли зрозуміти, що ж спонукало їх улюбленого товариша на таку крайність. Минуло кілька днів, і обидві подруги почали отримувати на електронну пошту сумнівні листи. Найдивніше те, що відправником був покійний Джошуа, і він просив про допомогу. Подруги вирішили що це чиїйсь розіграш, але листи продовжували приходити, і дівчата звернулися до знайомих програмістів, щоб ті з'ясували, в чому справа. Хлопці перевірили всі комп'ютери на вірус, але знайти причину так і не вдалося. Один з друзів зумів створити програму і підключитися до невідомого каналу, де по той бік монітора перебували дивні сірі фігури. Ким же були ці дивні істоти? Незабаром з'ясується, що мертві зуміли налагодити зв'язок за допомогою сучасних технологій. Це повалило приятелів в шок, адже істоти з потойбічного світу могли в будь-яку хвилину вийти з ними на контакт. Телефон став провідником у потойбічний світ. Небіжчики стали переслідувати головних героїв і намагатися дістати те, чого у них не було - життя. Але хлопці явно не збираються здаватися … ©Kino4ua Пульс 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    18 листопада 2021 00:22
    + 0 -
    хороший фильм ив отличных холодных тонах  снят