Kino4ua.com
PG-13

Клік: з пультом по життю

Рік:
Ор. назва:
Click
Країна:
США
Режисер:
Френк Корачі
Тривалість:
01:47:31
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Архітектор Майкл майже закохався в свою роботу, поставивши кар'єрне зростання вище уваги до красуні-дружини і двох дітей. Він розуміє, що занадто мало часу проводить зі своїми рідними, але виправити ситуацію поки неможливо. Ставка - престижне місце в компанії, якій Майкл присвятив все життя. Це слабке виправдання для сім'ї, вони давно перестали натякати і безпосередньо висловлюють всі свої претензії. Улюблена сім'я або улюблена робота? Однак вибирати не доводиться, адже вирішення проблеми знаходиться саме собою. Фільм «Клік: З пультом по життю» показує, як дива можуть змінити світ. І таке диво відбувається з Майклом. Коли терпіння дружини і дітей закінчується, раптово з'являється таємничий незнайомець, який дає чоловікові дивний пульт. Цей пристрій дозволяє ставити життя на паузу і перемотувати її. Однак Морті, який надав пульт головному героєві, не уявляв, які наслідки чекають Майкла. У перший час, звичайно, чоловік встигав більше: і по роботі, і в родині. Здається, що проблема вирішена. Але чарівний пульт має іншу думку, він починає вести самостійне життя, а значить час Майкла знаходиться в його владі. ©Kino4ua Клік: з пультом по життю 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?