Kino4ua.com
480p
PG-13

Життя не може бути нудним

Рік:
Ор. назва:
Zindagi Na Milegi Dobara
Країна:
Індія
Режисер:
Зоя Ахтар
Тривалість:
02:34:23
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Перший
Перед тим як попрощатися з холостяцьким життям, Кабір Деван вирішує влаштувати вечірку в компанії двох кращих друзів - Імрана і Арджуна. Замість звичайної вечірки вони відправляються в тритижневу подорож по Іспанії, в який їх чекають незвичайні сюрпризи і екстремальні пригоди. При цьому Імран сподівається відшукати батька, який залишив його при народженні, а Арджун погодився на поїздку лише після довгих умовлянь, так як у нього серйозна криза в особистому житті. У Кабіра і його нареченої Наташі теж не все гладко у відносинах, і коли троє приятелів знайомляться з інструктором по дайвінгу Лейлою, для одного з них зустріч з красунею виявляється фатальною. Ця божевільна поїздка допоможе трьом друзям не тільки розібратися в своїх взаєминах, але і побороти особисті страхи, і кардинально змінити своє життя. ©Kino4ua Життя не може бути нудним 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Алла
    Алла
    24 травня 2022 10:13
    + 0 -
    Даже дуже класне кино рекомендуются будите задоволени и видпочините при перегляди цьго кино ,дякую даже режиссеру и всем авторам особливо Ритику Органу и Катерине Каиф дякую дуже сподоболось