Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Брудні гроші (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tuff Money
Країна:
Румунія
Режисер:
Даніель Санду
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Шість епізодів від Даніеля Сандру розповідають про двох невдах, милих персонажів, які мріють вчинити "ідеальний злочин", але роблять все в жарт, не замислюючись про наслідки. Сюжет історії обертається навколо подій, які несподіваним чином обертаються для героїв серйозним результатом. Головні дійові особи змушені насправді здійснити пограбування. Їх життєва ситуація змушує вступити настільки неоднозначним чином. Головні персонажі не готові до подібного розвитку подій, проте їх бесіди дають нарешті результати. Пара готова реалізувати ідеальний план. ©Kino4ua Брудні гроші (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?