Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Обітниця

Рік:
Ор. назва:
The Promise
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Террі Джордж
Тривалість:
02:13:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Обітниця – драматична стрічка, яка розповідає про страшні часи, коли відбувався геноцид вірменського народу на території Османської імперії. У центрі сюжету знаходиться Мікаел – вірменин, який приїхав до Константинополя для навчання у медичному університеті. Це було напередодні Першої Світової. У юнака не було інших грошей, щоб оплатити навчання, окрім тих, які він отримав у якості приданого, пообіцявши одружитись після повернення з дівчиною зі свого села. Але на новому місці Мікаел знайомиться з Анною, у яку одразу ж закохується. І навіть чоловік – американець Кріс – з яким вона одружена, на стає на заваді. Але їх коханню не дають розгорітись, бо починається війна і вірмен починають переслідувати. Головний герой потрапляє до концтабору, але тікає з нього і повертається у рідне село, де переховується, живучи у постійному страху. А в цей час Кріс, ризикуючи життям, намагається розповісти світові правду про дії турецької влади… ©Kino4ua Обітниця 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?