Kino4ua.com
R

Золото

Рік:
Ор. назва:
Gold
Країна:
США
Режисер:
Стівен Гейган
Тривалість:
02:00:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Золото – це не лише дорогоцінний метал, а ще й засіб для здійснення людських мрій. Кенні Уелс був якраз справжнім мрійником і фантазером. Він уявляв, що зможе отримати легкі гроші, та такі великі, що потім не доведеться взагалі працювати. У нього були різні ідеї, і з ними він ходив до людей, шукав інвесторів, розповідав про свої плани, але результату не було. Він постійно ризикував, витрачаючи останні заощадження, а іноді навіть продаючи прикраси коханої жінки. Але це теж не допомагало. І у той момент, коли чоловік вже майже втратив надію, удача йому посміхнулась. Він зустрів геолога Майкла, який був таким же навіженим і ризиковим чоловіком, тому погодився допомогти. Вони разом відправились до Індонезії, щоб шукати золото. Там їх знов чекали випробування і відчай, але потім золото знайшлось, а копальня швидко перетворилась на велику і успішну компанію. Та спокою чекати було марно… ©Kino4ua Золото 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Chakloon
    Chakloon
    22 серпня 2021 01:18
    + +2 -
    Хороший фильм. Отличные актеры. Смотреть было не скучно.