Kino4ua.com
R

Глорії

Рік:
Ор. назва:
The Glorias.
Країна:
США
Режисер:
Джулі Теймор
Тривалість:
02:19:30
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Синема УС
Глорії – біографічна драма, яка розповідає про журналістку з активною життєвою позицією. Події відбуваються у 60-х роках минулого століття. Глорія Стейнем – приваблива, упевнена в собі, цілеспрямована жінка, яка повністю віддається професії і прямо виражає свої думки. Вона не боїться осуду чи критики, а коли дізнається про початок феміністського руху серед жінок, приймає у ньому активну участь. Вона настільки заповзято береться до справи, що стає лідером, обличчям цього руху. Їй подобалась ідея про те, що жінки мають такі ж права, як і чоловіки, і ніхто не має права їх принижувати тільки через те, що вони слабка стать. Але чому Глорія обрала цей шлях, і яким було її особисте життя? Чому взагалі жіноцтво почало так активно боротись за свої права? Про це фільм також розповість, як і про те, який вплив мала Глорія на людей і однодумців. ©Kino4ua Глорії 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?