Kino4ua.com
R

Злий дух

Рік:
Ор. назва:
Pyewacket
Країна:
Канада
Режисер:
Адам МакДональд
Тривалість:
01:26:38
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Злий дух – містична історія про дівчину-підлітка, яка переживає важкий період у житті. Її батько нещодавно помер, а стосунки з мамою і до того були важкими, а тепер стали ще гіршими. Шукаючи розраду, Ліа починає спілкуватись з однолітками, які полюбляють слухати важкий рок і цікавляться окультизмом. Вдома сварки тривають, а коли мати дізнається про нові захоплення доньки, вона просто шаленіє і вирішує, що їм потрібно негайно переїхати у якесь інше місце, де не буде такого впливу на дівчину. Невдовзі вони заселяються у хатину посеред лісу, але проблему це не вирішує, а навіть ще більше її поглиблює. Знайти спільну мову матері і доньці ніяк не вдається, але у Ліа тепер немає навіть з ким і поговорити, бо всі друзі дуже далеко. Розгнівавшись на матір, героїня вирішує застосувати знання, які вона встигла отримати, спілкуючись з товаришами. Та потім вона дуже пошкодує про свої дії… ©Kino4ua Злий дух 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?