Kino4ua.com
PG-13

Жовта троянда

Рік:
Ор. назва:
Yellow Rose
Країна:
Філіппіни, США
Режисер:
Дайан Парагас
Тривалість:
01:34:50
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Синема УС
Жовта троянда – історія про філіппінську дівчинку, яка мріяла стати відомою співачкою. Її батьки емігрували в Техас, де оселились у невеличкому містечку. Там же росла їх маленька і талановита Гейл. Дівчинка з самого дитинства любила музику кантрі, і бачила себе на сцені, виконуючи пісні саме у цьому стилі. Поки вона була меншою, до її мрій ставились поблажливо, ніхто їх всерйоз і не сприймав, але роки минали, а Гейл так само хотіла стати співачкою. Та біда була у тому, що у тій провінції, де вона з родиною мешкала, перспектив для музичної кар’єри не було жодних. Але це розуміли дорослі, а юна героїня цього не знала. І одного разу доля подарувала їй унікальний шанс здійснити мрію. Гейл випадково зустріла потрібну людину, а далі їй треба було лише зробити правильний вибір. Але ж як його зробити, якщо обирати треба між найріднішими людьми і мрією усього життя? ©Kino4ua Жовта троянда 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?