Kino4ua.com
NC-17

Онг Бак 3

Рік:
Ор. назва:
Ong Bak 3
Країна:
Таїланд
Категорія:
Режисер:
Тоні Джа, Панна Ріттікрай
Тривалість:
01:34:15
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосный
Перед вами продовження попередньої частини фільму, яка розповідала про молодого безстрашного воїна на ім'я Тіан. Хлопець мав намір помститися правителю «Міста Ангелів» Ратчасену за вбивство свого батька, але потрапив в полон ворога. Воїна сильно побили, зв'язали і кинули в клітку. Коли настає ніч, наставники героя намагаються звільнити його, але зазнають поразки від рук охоронця бхут. Після цього полонений отримує цікаву пропозицію від Ратчасена - владика запрошує його до себе в найманці. Хлопець, не роздумуючи, відмовляється, після чого намісник наказує його вбити. Але тут відбувається несподіване - король помилував головного героя фільму. Після звільнення юнак опиняється в невеликому селі Кана Хоне. Він вирішує відмовитися від помсти і присвячує себе медитації. Але спокійне життя Тіана закінчується в той момент, коли знову з'являється його заклятий ворог. Чи повернеться герой на шлях війни або зможе перемогти самого себе і відмовитися від бою? ©Kino4ua Онг Бак 3 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?