Kino4ua.com
R

Онг Бак 2

Рік:
Ор. назва:
Ong-Bak 2
Країна:
Таїланд
Категорія:
Режисер:
Тоні Джа, Панна Ріттікрай
Тривалість:
01:32:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
"Онг Бак 2: Неперевершений" ( "Ong Bak 2: The beginning") - друга частина відомого бойовика "Онг Бак". Прекрасна операторська робота і цікава сюжетна лінія роблять цей фільм одним з найкращих бойовиків тайського виробництва. У картині дуже реалістично і якісно зняті сцени боїв, як рукопашного, так і з застосуванням різної зброї. Тоні Джа продемонстрував не тільки прекрасну акторську гру, а й володіння навичками бойових мистецтв. Трюки в фільмі він виконує самостійно. В основі картини лежить історія про помсту молодого бійця Тіана жорстокому тирану Ратчасену за смерть свого батька Сінгхачадо, одного з воєначальників Міста Ангелів. Фільм обов'язковий до перегляду всім, хто захоплюється тайським боксом та іншими видами бойових мистецтв. Приголомшливі декорації, незвичайні костюми, реалістичний грим дозволяють поринути в історію середньовічного Сіаму за часів правління короля Рама II. Фільм передає атмосферу жорстокості того часу, дозволяє зрозуміти звичаї і традиції Сіаму. Фільм дуже динамічний і тримає в напрузі глядача до самого кінця. ©Kino4ua Онг Бак 2 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр Олефіренко
    Олександр Олефіренко
    29 березня 2021 02:44
    + +1 -
    Коли буде переклад українською?
    1. Kino4ua
      29 березня 2021 10:44
      + 0 -
      На жаль перекладу не існує