Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

П'ятниця 13: Частина 3

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th Part 3
Країна:
США
Режисер:
Стів Майнер
Тривалість:
01:35:14
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Колодій Трейлерів
Переклад:
Original English Оригінал
Невловимому лиходієві і маніяку Джейсону знову вдається втекти, і тепер він старанно готується вийти на справу. Проникнувши в магазин, він послідовно вбиває господаря, поважну сімейну парочку, одягається з голочки і ховається в занедбаному, дачному будиночку. Життя не зупиняється ні під яким виглядом, і красуня Кріс уже цілком відновилася після загадкового нападу на бідолаху невідомого, що стався два роки тому. Зібравши теплу компанію з Деббі, Енні, Шеллі, Вірою, Чака і Чилі, дівчина везе всіх до садиби своїх батьків, розташованої неподалік від Кришталевого озера, що вже набило всім оскому. Однак хлопцям невтямки, що саме в коморі, розташованій на цій земельній ділянці, тимчасово проживає той самий Вурхіз, і у нього є власний план розваг на найближчий вечір. Шеллі та Віра йдуть у місцевий магазинчик, де в них стається неприємний конфлікт із байкерами, які втім незабаром гинуть від рук Джея, бо йому зовсім не потрібні конкуренти. Відчистивши майданчик, легендарний душогуб береться за вилов і відстріл молодих людей, що веселяться, причому в хід ідуть як ножі й сокири, так і підручні засоби на кшталт рушниці для підводного плавання, а ще й екзотична розпечена кочерга. Звичайно, у фантазії темному герою не відмовиш, але це зовсім не тішить героїв, які потрапили в халепу. Людина в хокейній масці віртуозно сіє паніку в колективі, і примудряється спритно виманювати свої жертви з приміщення поодинці. Вижити в поєдинку з цим огидним монстром зможе лише найбільш холоднокровний і мужній персонаж, і це буде дуже непросто. ©Kino4ua П'ятниця 13: Частина 3 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?