Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Боруто: Нове покоління Наруто (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Boruto: Naruto next generations
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ямашіта Хіроюкі
Тривалість:
00:24:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanWoxUA, Bamboo Anime
Історія маленького хлопчика, який виріс і став легендою, вже давно залишилася позаду. Наруто змужнів, виконав мрію свого життя, знайшов повагу і любов не тільки серед жителів свого села. Але тепер, коли минуло багато часу, прийшла пора дати дорогу новому поколінню. І тут на сцену виходить Борута, його син. Головний герой мультсеріалу «Борута» пішов в батька лише впертістю. Він не збирається ставати Хокаге, не має тих же цілей, що і батько. Борута зневажає все, що пов'язано зі званням Каге. А все через те, що батько був занадто сильно зайнятий досягненнями своєї мрії і часто забував про свою дитину. В результаті між ними виник конфлікт.

Маючи невгамовний характер, головний герой насилу може працювати в команді. І вже саме перше серйозне завдання стає для нього серйозною проблемою. Адже він не співпрацює з іншими ніндзя і вважає за краще все робити своїми руками. Проте все міняється в той момент, коли на його шляху з'являється загадковий сінобі. Зустрінутий ворог виявляється центральним противником Саку, близького друга Наруто, який вже давно пішов в подорож. Хочемо порадити до скачування або перегляду серії мультсеріалу «Борута» онлайн на сайті шанувальникам фентзійного і пригодницького аніме. ©Kino4ua Боруто: Нове покоління Наруто (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?