Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

І будуть люди (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
I budut ludy
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Аркадій Непиталюк
Тривалість:
00:52:00
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Серіал знятий за мотивами епохального роману Анатолія Дімарова «І будуть люди». Автори позиціонують стрічку як історичну сагу, де в центрі сюжету – звичайні люди, яких зненацька застали темні часи: Перша світова війна, революція та прихід радянської влади. У драмі 12 головних персонажів, які кохають, працюють і намагаються знайти своє місце у новому вимірі історії. У кожного героя серіалу «І будуть люди» своя правда, і всі вони по-різному реагують на турбулентні етапи та суспільні зміни. Проте є дещо, що їх об’єднує, – бажання жити.
Хоч епічна драма «І будуть люди» розповідає про людей, які жили ще 100 років тому, історична достовірність і актуальність подій зачепить за живе кожного глядача. У персонажах ми впізнаємо свої родини, рідних дідів-прадідів, які змогли вижити в нелюдських обставинах. Також укотре пригадаємо ті історичні події, які ніколи не можна забувати. Цей проєкт надзвичайно важливий для кожного українця, адже він дасть змогу краще зрозуміти свою природу та переоцінити сьогодення. ©Kino4ua І будуть люди (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?