Kino4ua.com
PG

Том і Джеррі: Малі бешкетники (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry: Kids Show
Країна:
США
Режисер:
Карл Урбан
Тривалість:
00:21:00
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Милий, забавний мультик про те, що протистояння шкідливого кота Тома і веселої миші Джеррі почалося ще тоді, коли вони були малюками. Кошеня з малих років був противним, характер мишеняти мало змінився з тих пір. У всіх 65 серіях спроби кота зловити невгамовного мишеняти приречені на провал, розумна мишка ніби передбачає наступні дії противника, і завдає попереджувальних ударів. Кот і миша не весь час воюють, в деяких епізодах вони дружать, весело проводять час, і допомагають один одному.
Герої стають мушкетерами, інопланетними персонажами, виступають в цирку, перетворюються в ніндзя, борються за права пригноблених, стають Мойдодирами і святкують день народження.
Крім кота і миші, в серіалі глядач зустрінеться з сірим бульдогом Спайком, любителем поласувати беконом і повалятися в будці, подалі від суєти. Вічно сумний бассет Друппі і його синок Дріппл працюють в театрі, стають рознощиками піци або співробітниками фітнес-центру. Неприємний персонаж вовк МакВульф весь час конфліктує з собаками, так що конфронтація в мультсеріалі не тільки між котом і мишкою.
Фантазія авторів мультфільму безмежна, будь-яка з серій виглядає на одному диханні.

Додатковий опис:
«Том і Джеррі малі бешкетники» - анімаційний мультсеріал, що розповідає про пригоди Тома і Джеррі в дитинстві. Прем'єра відбулася на каналі FOX 7 вересня 1990 року, і мультсеріал тривав до 10 грудня 1993 року. Пізніше мультфільм транслювався багатьма каналами по всьому світу і багато разів перевидавався на VHS і DVD.
Мультсеріал подібний до класичного «Том і Джеррі», але рівень насильства тут показаний в менш сильній формі. Крім того, вони не часто використовують різні інструменти або зброю для нападу один на одного, а замість того просто переслідують один одного. Як завжди, кошеня Том постійно намагається зловити мишеня Джеррі, часто викликаючи багато невдалих моментів. Також в серіалі показані пригоди Спайка і Тайка, а також протистояння пса Друпі і його сина Дріпла зі злющий вовком МакВульфом. ©Kino4ua Том і Джеррі: Малі бешкетники (1, 2, 3, 4 сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?