Kino4ua.com
PG-13

Шоу Тома і Джеррі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Tom and Jerry Show / The New Tom & Jerry Show
Країна:
США
Режисер:
Чарльз А. Ніколс
Тривалість:
00:20:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Захоплюючий багатосерійний мультфільм американського виробництва від режисера Чарльза А. Ніколса і сценариста Білла Екермана.
Комедійна історія, що стала культовою, знову порадує відданого глядача черговою зустріччю з чарівними і улюбленими персонажами - дурнуватим котом Томом і шкідливим коричневим мишеням Джеррі. Протягом досить довгого часу тварини були непримиренними суперниками, постійно будують один одному підступи і капості, які часом робили надто нещадний характер. Том відчайдушно намагався витравити надокучливого мишеняти зі свого будинку, а заодно і з'їсти апетитного звірка, але все безрезультатно. Тепер ситуація кардинально змінилася в кращу сторону, і наші головні герої вже не ворогують один з одним, намагаючись всіма можливими способами умертвити свого супротивника, а пробують жити в мирі та злагоді. Іноді між ними, по старій пам'яті, виникають сварки і суперечки, але до серйозних конфліктів це не призводить. У новій історії їм належить знову потрапляти в забавні і комічні переробки, а також боротися з загальними неугодними ворогами. Проте, глядачеві напевно буде цікаво дізнатися, наскільки довго триватиме настільки неприродна дружба що зародилася між колишніми ворогами, і чи зможе Джеррі утриматися від чергової провокаційної витівки, яка в одну мить здатна змусити Тома випустити кігтики і зімкнути над головою мишеняти гостренькі зубки. ©Kino4ua Шоу Тома і Джеррі (1 сезон) 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?