Kino4ua.com
PG

Будь Крутим, Скубі-Ду!

Рік:
Ор. назва:
Be Cool, Scooby-Doo!
Країна:
США
Режисер:
Шонт Нігогошан, Джеф Медніков, Джеймс Кренцке, Енді Том
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Фантастичний комедійний мультсеріал з елементами детективу від американського режисера Джеймса Крензке і сценариста Джо Балларини.
Сюжетна гумористична лінія починається після того, як четверо головних героїв нарешті таки стають випускниками старшої школи. Вони, на свій превеликий жаль, розуміють, що відтепер не матимуть можливості проводити майже весь свій вільний час разом, особливо влітку. Тому дружна компанія вирішує як слід насолодитися спільно проведеними канікулами, відправившись подорожувати на своєму улюбленому фургончике. Тепер він виглядає більш сучасним і оновленим, придатним для розкриття різних таємничих загадок і таємниць. Винахідливий блондинистий Фред оснастив транспорт різними навороченими прибамбасами, сконструйованими за новітніми технологіями. Під час своєї захоплюючої та цікавою поїздки головним героям на чолі з невгамовним і життєрадісним псом Скубі-Ду належить розправитися з різними кровожерливими лиходіями, моторошними монстрами і найдавнішими привидами. В іншому випадку прощальний вікенд для Вельми, Дафні, Фреда і Шеггі буде затьмарений і пройде найгіршим чином. По дорозі Вельма дуже хоче зазирнути в кингстонский університет, куди планує вступити, і познайомитися з майбутніми однокурсниками. Але навіть тут страшні чудовиська не залишать хлопців в спокої, змусивши їх негайно приступити до детективної розгадки і до відчайдушної битви з ворогом. ©Kino4ua Будь Крутим, Скубі-Ду! 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?