Kino4ua.com
PG

Володар драконів

Рік:
Ор. назва:
Dragon Rider
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Томер Ешед
Тривалість:
01:31:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
У минулому дракони і люди жили в мирі та злагоді, але одного разу вони зникли. Стародавні легенди розповідають, що тепер ці істоти живуть в якомусь таємному місці. Лише в одній священній долині залишилася пара драконів, які продовжують жити поруч з хранителями цих легенд. Один маленький, але цікавий дракончик вирішує знайти той світ, де сховалися його брати і сестри. Але йому необхідна допомога володаря драконів. Він просить про це простого хлопця, який не знав, що всі розповіді виявилися правдою. Разом вони відправляються в захоплюючу пригоду з безліччю перешкод і небезпек. Їм належить дізнатися, що таке справжня дружба і взаємодопомога, а також навчитися довіряти один одному. ©Kino4ua Володар драконів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?