Kino4ua.com
PG

Трансформери

Рік:
Ор. назва:
Transformers: The Movie
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Нельсон Шин
Тривалість:
01:25:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Люб. Многоголосый
Йде 2005 рік. Десептікони і Автоботи досі воюють на Землі. У той же час батьківщина Автоботів, планета Кібертрон, знаходиться у владі Десептіконів. Захисники планети, що залишилися в живих  зараз мешкають на двох її супутниках і повним ходом розробляють план повернення на батьківщину і звільнення її від загарбників. Але в космосі з'явилася ще одна загроза, яка може знищити все живе у Всесвіті. Пожирач планет Юнікрон збирається зруйнувати Матрицю Лідерства Автоботів - єдине знаряддя, яке здатне його вбити. Він об'єднується з Мегатроном, щоб зробити атаку на притулок Автоботів. Для цього він перероджується з пораненого в битві Мегатрона в небезпечного і могутнього робота Гальватрона. Щоб зберегти Матрицю Лідерства та врятувати Галактику, Автоботи повинні протистояти одразу двом могутнім ворогам - божевільному Гальватрону і всемогутньому Юнікрону … ©Kino4ua Трансформери 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?