Kino4ua.com
R

В ім'я справедливості / В ім'я правосуддя

Рік:
Ор. назва:
Out For Justice
Країна:
США
Режисер:
Джон Флінн
Тривалість:
01:31:24
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
На вулицях Брукліна, одного з головних районів Нью-Йорка, стало неспокійно. Тут орудує Річі Мадай - кримінальник і наркоман, який обрав Бруклін в якості майданчика для кровопролитних битв. Річі не гребує нічим, у нього немає принципів, немає правил. Немов скажений пес, що зірвався з ланцюга, він вганяє місцевих жителів в жах. Поліція виявляється безпорадна: злочинець розправляється детективом Боббі Лупо, провідним у полюванні на Річі, посеред білого дня. Мадай невідомі жалість і співчуття - він вбиває Лупо на очах його сім'ї: дружини і маленької дитини.

Лише одна людина може зупинити лиходія, його ім'я - Джино Феліно. Раніше Джино і Річі були друзями, разом росли на сусідніх вулицях, разом терпіли поразки і раділи перемогам. Але шляхи героїв трилера «В ім'я справедливості» розійшлися, і чоловіки опинилися по різні боки закону. Джино - поліцейський, борець зі злочинністю. Він виріс на бруклінскіх вулицях, і знайомий з районом і його правилами краще за всіх. Зараз Феліно виходить на полювання, бажаючи спіймати Мадая і розквитатися з ним. Для початку відважному герою доведеться розслідувати всі обставини жорстокого вбивства Лупо. І в першу чергу дізнатися, що означають фотографії, залишені бандитом на тілі жертви? ©Kino4ua В ім'я справедливості / В ім'я правосуддя 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?