Kino4ua.com
480p
PG-13

Чуття і чуттєвість / Розум і почуття (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sense and Sensibility
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Джон Александер
Тривалість:
00:57:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Сюжет цього серіалу може здатися вам до болю знайомим. У центрі уваги історії виявляються дві сестри. Елінор - дівчина розумна і розважлива. Вона точно знає, що їй потрібно від життя і здатна планувати свої дії і відповідати за вчинки. Її сестра Маріанна зовсім інша. Героїня звикла керуватися емоціями і почуттями, які нерідко підводять її, ставлячи в незручне і сумне становище. До того ж сім'я дівчат переживає складні часи. Несподіване банкрутство змушує кожну з героїнь обрати новий шлях до щастя й піднесення чого-небудь в житті. "Розум і почуття" обіцяє цікаву історію життя двох абсолютно різних сестер. ©Kino4ua Чуття і чуттєвість / Розум і почуття (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?