Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аліса в Ігрокраї (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Alice in Borderland
Країна:
Японія
Режисер:
Шінсуке Сато
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, HDRezka Studio (Украинский), Jaskier, LostFilm, Octopus
Молоді люди, відчайдушно захоплюються комп'ютерними іграми, потрапляють у всесвіт, який чимось схожий на наш, але при цьому кардинально відрізняється. Вони знаходяться в Токіо іншого виміру, де чомусь дуже безлюдно. Головні персонажі дуже сподіваються на те, що все буде добре, і вони зможуть вибратися назад в свій світ. Однак тут, де їм вічно загрожує небезпека, Вони спробують зробити все можливе, щоб хоч якось убезпечити себе. Головні герої застосовують здібності та вміння, набуті в ході численних годин захоплення комп'ютерними іграми. Що ж буде далі в цій захоплюючій історії? ©Kino4ua Аліса в Ігрокраї (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?