Kino4ua.com
R

Гірська жінка: на війні

Рік:
Ор. назва:
Woman at War
Країна:
Ісландія, Франція, Україна
Режисер:
Бенедикт Ерлінґссон
Тривалість:
01:40:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
П'ятдесятирічна Халла ніколи не переставала вірити в те, що одна людина здатна вплинути на щось значуще. Жінка проживає в оточенні чудової гірської природи, якою не перестає насолоджуватися. Несподівано до цих чудових місць починають добиратися алюмінієві магнати, які планують розгорнути в ірландських передгір'ях масштабний бізнес. Будучи професійним екологом, Ханна як ніхто інший знає, до чого призведе робота згубних для навколишнього середовища заводів. Головна героїня драматичної стрічки «Жінка на війні» готова піти на все, лише б зберегти природу. Незважаючи на свій уже немолодий вік, вона влаштовує протести. Халла готова бунтувати і навіть йти проти цілої промислової сфери, адже шансу на відновлення природи не буде. В якійсь мірі ця жінка - справжній солдат, який сам влаштував війну і не зупиниться, поки не переможе. Згодом ірландський уряд дізнається про бунтарку, яка збирає однодумців для акцій протесту. Зі зрозумілих причин бізнесмени обурені подібною перешкодою. Люди які перебувають при владі не можуть прийти до компромісів ні з бізнесменами, ні з Халлою. Чим же завершиться це протистояння? ©Kino4ua Гірська жінка: на війні 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?