Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Честь (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Honour
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Річард Лакстон
Актори:
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio
Їй всього 20 років, і вона сповнена сил. Їй хочеться жити і насолоджуватися кожною миттю. Але консервативна сім'я категорично проти її бажань. Батьки впевнені, що в її віці пора виходити заміж і займатися виключно веденням домашнього господарства і вихованням дітей. Але у дівчини з серіалу «Честь» інша думка.

Коли батько героїні розуміє, що у неї дуже сильна воля, він починає впливати на неї силою. Потім до нього приєднується дядько дівчини. Маючи свої погляди на життя, вони обидва хочуть нав'язати їй їх. Родичі збираються змусити її вийти заміж за домовленістю і не потерплять ніяких суперечок.

В одній із серій дівчину насильно заручають з незнайомим їй чоловіком. Незважаючи на це, їй вдається втекти від нелюба. Незабаром вона вперше в своєму житті по-справжньому закохується. В цю мить героїня відчуває себе щасливою і вільною.

Знайшовши сенс життя, дівчина віддається своїй пристрасті. Однак її батько і дядько, дізнавшись про втечу, сприймають це як особисту образу. Вони збираються відшукати її і строго покарати за небажання підкорятися традиціям. ©Kino4ua Честь (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?