Kino4ua.com
R

Хамелеон

Рік:
Ор. назва:
Le placard
Країна:
Франція
Режисер:
Франсіс Вебер
Тривалість:
01:24:30
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Хамелеон – комедійна стрічка, яка розповідає про Франсуа Піньона. Чоловік працює бухгалтером на великому виробництві. Він скромна, занудна, непримітна людина, у якої нелегкий період у житті. Нещодавно від нього пішла дружина, а тут ще й керівництво збирається його звільнити, бо наближається чергове скорочення штату. Дізнавшись про це, головний герой геть втрачає здоровий глузд і збирається покінчити з життям, вистрибнувши з вікна. Але новий сусід Белон в останню хвилину рятує його, запропонувавши ідею, як зберегти робоче місце. Так починається дуже цікава історія: на фабриці поширюються чутки, що Піньон – гомосексуаліст. Якщо його звільнять, то керівництво звинуватять у дискримінації меншин, а директору підприємства, яке займається виготовленням контрацептивів, такі проблеми ні до чого. Франсуа залишається на роботі, але життя його дуже змінюється… ©Kino4ua Хамелеон 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?