Kino4ua.com
R

Кімната в Римі

Рік:
Ор. назва:
Habitación en Roma
Країна:
Іспанія
Режисер:
Хуліо Медем
Тривалість:
01:47:28
Переклад:
Українська мова Бабай ТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кімната в Римі назавжди збереже таємницю цих двох красунь, які випадково зустрілись і провели тут таку довгу і одночасно коротку ніч. Росіянка Наташа і іспанка Альба зустрілись одного вечора у барі, перебуваючи одночасно у столиці Італії. З перших хвилин спілкування вони відчули взаємне тяжіння, тому невдовзі перемістились у готельний номер. Там вони повністю віддались пристрасті, а в перервах між актами кохання розмовляли про найпотаємніші і найінтимніші речі. Випадковий секс дав можливість двом самотнім людям нарешті поговорити про те, що їх турбує, відкритись комусь, відчути не лише фізичну, а й душевну близькість. І хоч спочатку вони обидві говорять напівправду, поступово всі бар’єри зникають, а дівчата постають одна перед одною такими, якими є насправді. Вони знають, що продовження у цієї ночі не буде, але це не заважає почуттям спалахнути у їх серцях… ©Kino4ua Кімната в Римі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?