Kino4ua.com
R

Бахубалі: Початок

Рік:
Ор. назва:
Bãhubali: The Beginning
Країна:
Індія
Режисер:
S.S. Rajamouli
Тривалість:
02:39:40
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - SDI Media
Бахубалі: Початок – пригодницька стрічка індійського виробництва, у якій розповідається про боротьбу двох братів. Їх батько – цар Рішабхадева, виховував хлопців сильними, сміливими, справедливими, але вони все одно стали ворогами і почали битися за землю. Після смерті батька їм залишилась велика територія, але поділити її між собою брати не могли. Вони воювали один з одним, і сильнішим виявився Бахубалі. Поступово він відібрав ту частину землі, яка належала братові. Після остаточної перемоги він повинен був би святкувати, насолоджуватись своєю владою. Але несподівано Бахубалі вирішує відмовитись від усіх своїх здобутків і податись у ченці. У пошуках істин він віддаляється від світу і людей. А потім він дізнався, що таке медитація, і які чудеса може творити людина, яка пізнала стан дієвої бездіяльності. І про те, чим далі займався Бахубалі, потім почали складати легенди… ©Kino4ua Бахубалі: Початок 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?