Kino4ua.com
R

Смертельна зона

Рік:
Ор. назва:
Outside the Wire
Країна:
Угорщина, США
Режисер:
Мікаель Хофстрем
Тривалість:
01:54:35
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный (Netflix)
Смертельна зона – фантастичний бойовик, дія якого відбувається у майбутньому. Світ знову охоплений війною, і використовуються у ній найновіші технології. Лео – пілот дрона, і йому доручають виконати важливе завдання. Заради цього чоловік повинен відправитись прямісінько у зону бойових дій, але не сам, а у компанії капітана Харпа, у тіло якого вже вмонтована сучасна техніка. Він справжній кіборг, який представляє біотехнологію четвертого покоління. Чоловіки, яким потрібно працювати разом, дуже різні. Щоб стати командою, їм потрібно знайти щось спільне, подружитись, та чи можливо це? На шляху до мети героям доведеться зустрітись з численними перепонами і випробуваннями. Та найголовніше, що їм потрібно попередити ядерну атаку. Якщо не вдасться, то станеться катастрофа світового масштабу. Чи зможуть ці двоє впоратись з такою відповідальною справою? ©Kino4ua Смертельна зона 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?