Kino4ua.com
R

Розбірки у маленькому Токіо

Рік:
Ор. назва:
Showdown in Little Tokyo
Країна:
США
Режисер:
Марк Лестер
Тривалість:
01:19:48
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Розбірки у маленькому Токіо – екшн, події якого розгортається на околицях Лос-Анджелеса. Саме там знаходиться місце, яке отримало назву Маленьке Токіо. Крісс Кінер працює там поліцейським. Цю професію герой обрав не випадково: коли він був дитиною, на його очах мафіозі якудза убили його батьків. Він запам’ятав злочинця і з того часу прагне одного – помститись. Одного дня у Крісса з’являється новий напарник. Він наполовину китаєць, але так уже і не скажеш, бо виховання у нього американське, живе він по законам цієї країни, та й давно вже став тут своїм. Щоб виконувати свою роботу якісно, чоловікам, які мало у чому схожі, доводиться шукати спільну мову. Вдається їм це лише з часом. Вони беруться розслідувати кілька нових убивств і дізнаються про новий наркотик, а потім виходять на лідера якудза – Йосіді, у особі якого Кінер впізнає того, хто зробив його сиротою. Як він вчинить далі – по закону чи за власним давно придуманим планом помсти? ©Kino4ua Розбірки у маленькому Токіо 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?