Kino4ua.com
R

Тихе серце

Рік:
Ор. назва:
Blackbird
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Роджер Мішелл
Тривалість:
01:37:42
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Тихе серце – драматична стрічка, яка розповідає про родинні стосунки і свободу волі людини, яка хоче сама вирішувати, жити їй чи помирати. Пол і Лілі – літнє подружжя, яке вирішує зібрати у своєму будиночку для відпочинку усю численну родину. Приїхати мають діти і онуки, які ще не здогадуються, яка справжня причина цих сімейних посиденьок. А справа вся у тому, що Лілі втомилась боротись із серйозною хворобою, яка не дає їй жити повноцінним життям. Жінка знає, що далі її чекатиме важкий час, якщо вона дозволить хворобі перемогти, тому вона хоче покінчити з цим раніше, ніж будні її, чоловіка і рідних перетворяться на кошмар. Рішення про евтаназію прийняте вже остаточно, і ця процедура відбудеться, коли члени родини роз’їдуться. Для того Лілі і зібрала всіх – щоб попрощатись. Вона хотіла, щоб все пройшло тихо, у спокійній атмосфері, але дорослі доньки явно не готові залишитись без мами… ©Kino4ua Тихе серце 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?