Kino4ua.com
PG

Смерть на Нілі

Рік:
Ор. назва:
Death on the Nile
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джон Гіллермін
Тривалість:
02:20:50
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Смерть на Нілі – британський детектив, створений за твором Агати Крісті, у якому розповідається про чергове розслідування відомого сищика Еркюля Пуаро. А починається ця історія на борту пароплава, який перевозить людей по річці Ніл. На кораблі багато пасажирів, і серед них Пуаро, який вирішив просто помандрувати. Він не збирався займатись роботою, але життя не залишило йому вибору. Ніхто інший не зможе розібратись, хто ж убив Ліннет Ліджуей – юну мільйонерку, яка пливла на кораблі разом зі своїм чоловіком. Вона лише нещодавно стала багатійкою, а коханого відбила у кращої подруги Жаклін. Коли Ліннет знайшли мертвою, то підозри одразу впали на Жаклін, яка була серед пасажирів, та вона не єдина, з ким встигла посваритись загибла. Причини ненавидіти її були у всіх присутніх, але і алібі теж є у всіх. Схоже, Пуаро доведеться добряче потрудитись, щоб вичислити убивцю… ©Kino4ua Смерть на Нілі 1978 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?