Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Голий пістолет

Рік:
Ор. назва:
The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Країна:
США
Режисер:
Девід Цукер
Тривалість:
01:25:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Голий пістолет – комедійна стрічка про бравого поліцейського Френка Дребена, який прагне винищити всю злочинність світу. Він енергійний, завзятий, упевнений у собі чоловік, який дослужився до звання лейтенанта. Яким би складним не було завдання, він з ним упорається. Сумнівів у головного героя не буває ніколи, а от кумедні пригоди на роботі з ним трапляються постійно. Якщо друг потрапить у біду – Френк допоможе, якщо терористи почнуть загрожувати людям – він їх знищить, і будь-якого злочинця він упіймає і знешкодить. А якщо треба врятувати увесь світ, то Френк готовий і до цього. Та спершу він має допомогти англійській королівській родині. Чоловік уже на місці і готовий до нових звершень. Якби ж він так хвацько міг «розрулити» і власні проблеми у стосунках з жінками, то його життя було б просто ідеальним. Але з дамами все значно складніше, ніж зі злочинцями… ©Kino4ua Голий пістолет 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?